Fællesspisning forår 2022

Så starter vi igen op med fællesspisninger – næsten som vi husker det. Dog skeler vi til de kendte gode anbefalinger, så vi sikrer os bedst muligt. Det betyder, at

  • vi fortsat har rigeligt med håndsprit
  • bordene bliver nummererede, så man henter sin mad bordvis
  • hænder sprittes af umiddelbart før man tager sin mad
  • man tager sin mad i én række langs buffeten

Dørene åbnes kl. 18:00 – maden serveres kl. 18:30

  • 28. januar
    • AFLYST PGA CORONA
  • 25. februar
    • Flæskesteg med rødkål, surt, brun sovs og kartofler
    • Kr. 100/Kr. 50
  • 25. marts
    • Forloren hare, surt & sødt, brun sovs og kartofler, salat m kinakål
    • Kr. 100/Kr. 50
  • 29. april
    • 3-retters menu med god dagligdags mad.
    • Levende musik til kaffen og efterfølgende
    • Kr. 125/Kr. 60
    • Maden er kreeret af kokkeskolen 28+29. april – Hvis du vil være med på selve kokkeskolen, så giv lyd. Vi skal gerne være 8-12 deltagere, der helst skal kunne deltage begge dage, og det koster ikke noget
  • 20. maj
    • Stegt flæsk med persillesovs, kartofler, rødbeder og sennep – Kr. 100/Kr. 50
    • Froms Kapel spiller et sæt til kaffen
  • Kaffe og småkager er inkluderet i prisen
  • Drikkevarer skal købes i baren – ikke medtages – af hensyn til husets drift

Tilmelding og yderligere information – Jens Nørgaard – Tlf: 5628 5380 – Mail: jlnorgaard@live.dk