Så starter vi igen op med fællesspisninger – næsten som vi husker det. Dog skeler vi til de kendte gode anbefalinger, så vi sikrer os bedst muligt. Det betyder, at
- vi fortsat har rigeligt med håndsprit
- bordene bliver nummererede, så man henter sin mad bordvis
- hænder sprittes af umiddelbart før man tager sin mad
- man tager sin mad i én række langs buffeten
Dørene åbnes kl. 18:00 – maden serveres kl. 18:30
- 28. januar
- AFLYST PGA CORONA
- 25. februar
- Flæskesteg med rødkål, surt, brun sovs og kartofler
- Kr. 100/Kr. 50
- 25. marts
- Forloren hare, surt & sødt, brun sovs og kartofler, salat m kinakål
- Kr. 100/Kr. 50
- 29. april
- 3-retters menu med god dagligdags mad.
- Levende musik til kaffen og efterfølgende
- Kr. 125/Kr. 60
- Maden er kreeret af kokkeskolen 28+29. april – Hvis du vil være med på selve kokkeskolen, så giv lyd. Vi skal gerne være 8-12 deltagere, der helst skal kunne deltage begge dage, og det koster ikke noget
- 20. maj
- Stegt flæsk med persillesovs, kartofler, rødbeder og sennep – Kr. 100/Kr. 50
- Froms Kapel spiller et sæt til kaffen
- Kaffe og småkager er inkluderet i prisen
- Drikkevarer skal købes i baren – ikke medtages – af hensyn til husets drift
Tilmelding og yderligere information – Jens Nørgaard – Tlf: 5628 5380 – Mail: jlnorgaard@live.dk