Fællesspisning efterår 2021

Så starter vi igen op med fællesspisninger – næsten som vi husker det. Dog skeler vi til de generelle anbefalinger, så vi sikrer os bedst muligt. Det betyder, at

  • vi fortsat har rigeligt med håndsprit
  • bordene bliver nummererede, så man henter sin mad bordvis
  • maden bliver serveret ved buffeten, så man ikke deler tag-ting
  • 24. september
    • Stegt flæsk med persillesovs, rødbeder, sennep og kartofler – Kr. 85/Kr. 40
  • 29. oktober
    • Gammeldags oksesteg med brun sovs, glaserede løg, gulerødder og kartofler – Kr. 85/Kr. 40
  • 12. november
    • Mortensand med brun sovs, rødkål, asier, ribsgelé, brunede og hvide kartofler. Æblekage til dessert – Kr. 100/Kr. 50
  • 4. december
    • Traditionel julefrokost, flere slags sild, lune retter, risalamande – Kr. 150/Kr. 75

Tilmelding og yderligere information – Jens Nørgaard – Tlf: 5628 5380 – Mail: jlnorgaard@live.dk